Grenzen verleggen met

Beaulieu

Grenzen verleggen

We produceren heel wat sterke videocontent voor deze multinational. Van een algemene bedrijfsvideo tot event video’s, productvideo’s en testimonials.

Beaulieu International Group produceert grondstoffen, halffabricaten en eindproducten en is wereldleider in een breed gamma van vloerbedekkingen. In totaal heeft Beaulieu 29 vestigingen, 18 verkoopkantoren en distributiecentra, verspreid over 17 landen. We zijn trots op onze bijna zesjarige samenwerking met deze sterke multinational.

Bedrijfs- en productvideo’s op locatie

Het begon met freelance opdrachten van onze cameraman Jelle die naar Roemenië en China trok voor een reeks sterke bedrijfs- en productvideo’s. Dit steeds met een divers en specifiek doelpubliek in gedachten. De video’s tonen hoe het er in deze bedrijven aan toe gaat en benadrukken de veiligheid op de werkvloer en het efficiënte, kwaliteitsvolle productieproces. Hierdoor zijn ze aantrekkelijk voor zowel particuliere kopers als het B2B-publiek. In de video’s wordt er volop geëxperimenteerd met travelbeelden en 3D-tekst.

Op bezoek in het

Studio 100 pop-up theater

Beaulieu is trotse bevloeringspartner voor het Studio 100 Benelux pop-up theater in Puurs. Het theater vormt de thuisbasis van de gekende spektakel-musical 40-45.

Beaulieu leverde maar liefst 3.300 vierkante meter vloeren. De inkomhal, eetsalons, toiletten en de prestigieuze VIP-ruimte (de zogenaamde Churchill Club) werden volledig aangekleed in WOII-stijl. Ventoux trok naar het pop-up theater om het resultaat vast te leggen op beeld.

Employer branding:

De B.I.G. Family Day en Open Bedrijvendag

Tijdens de B.I.G. Family day worden alle werknemers van Beaulieu samen met hun gezin ondergedompeld in een avontuur. Elk jaar wordt er gekozen voor een ander thema zoals jungle of magie. De 4 vestigingen worden die dag speciaal aangepast aan het thema. Een unieke ervaring voor jong en oud!

In oktober 2017 zette Beaulieu voor het eerst de deuren open voor het grote publiek. Maar liefst 5.000 mensen bezochten het bedrijf die dag. Ventoux was er ook bij en maakte een aftermovie met testimonials.

Professionele productvideo’s

Beaulieu heeft voor ieder huis prachtige vloeren (zowel vinyl, parket als lamniaat). Deze zetten we graag in de kijker aan de hand van krachtige productvideo’s. 

In de video’s wordt de ​duurzaamheid, degelijkheid en de ‘stress-free-factor’ van de vloeren van Beaulieu uitgelicht. Dit onder ander door het morsen van bepaalde vloeistoffen op de vloeren. Als dat maar goed afloopt… 😉

Carus, da’s kwaliteit

Carus, één van de merken van Beaulieu, staat voor klasse en kwaliteit. Ze zijn gespecialiseerd in de productie van kamerbreed getuft tapijt voor commerciële projecten.

De video van Carus is een kwalitatieve video en onderscheidt zich door net géén meter lange travelshots en het gebruik van visuele effecten. Een zorgvuldig geselecteerd en eigenwijs geknipte soundtrack vormt de kers op de taart.

Deze video toont onze 10 jaar lange ervaring in corporate videomarketing. Op naar de volgende 10 jaar!