Scoren met video's voor

Tifo Game

Video’s voor Tifogame

Tifogame is een digitaal platform waar je gratis pronostieken op voetbalmatchen kan doen en waarmee je prijzen kan winnen. Sportanalisten helpen je bij het pronostikeren. Zowel grote als kleine bedrijven kunnen speeldagen sponsoren. Zo vormt het een plaats waar bedrijven en spelers/klanten elkaar op een moderne en speelse manier kunnen ontmoeten. Ventoux maakte enkele leuke video’s voor Tifogame.

Analyseren in Sportline

Sportline, een sportwinkel die kwalitatief, technisch en trendy sportmateriaal verkoopt, sponsort geregeld speeldagen op Tifogame. Ventoux bracht de bekende sportjournalisten Ariël Jacobs en Jimmy De Wulf samen in Sportline, die zich leende voor een mooie sportieve setting. Hoofddoel van de video? Het analyseren en pronostikeren van de match door professionals en mensen in contact brengen met sportieve brands. Daarnaast brengt de video Sportline mooi in beeld. Win-win!

Tifogame is er voor iedereen

We gingen samen met de founders van Tifogame op bezoek bij Christophe. Christophe is blind. Hij toont ons hoe hij pronostikeert op Tifogame via zijn aangepaste computer met brailleleesregel en spraak. Het verhaal van Christophe toont aan dat niemand uitgesloten wordt bij Tifogame. Beperking of niet, Tifogame is er voor iedereen.