Podcasts

Sportland & Ben's Podcast

De podcast voor en door sportliefhebbers

Aangezien we bij Ventoux een passie voor sport hebben, besloten we samen met onze partner Zazougroup onze eigen podcast in het leven te roepen: Sportland. Wekelijks doken we met een nieuwe centrale gast de sportwereld in. Zo hadden we interessante gesprekken met onder andere Francis Van Eeckhout, Yannick Ferrera, Jean-Marie Dedecker en Louise Carton.

Tijdens de eerste aflevering gingen we met de CEO van Deceuninck, Francis Van Eeckhout, op ontdekking achter de schermen van de wielrennerij, de sponsoring en de zakelijk kant van de sportwereld.

Francis geeft je een blik achter de schermen van het bedrijf en de wielerploeg, de ups and downs van de eerste maanden als sponsor en de toekomstplannen! Benieuwd? Beluister en bekijk de podcast hier!

Bekijk de andere afleveringen hieronder. We zijn alvast volop bezig met het maken van seizoen 2, stay tuned!

Bert’s podcast.

Bert van Wassenhove is een marketingman en digitaal expert. Hij schreef zijn eigen boek ‘De Marketingbijbel voor een digitale wereld’. Bert’s podcast over ondernemen en innovatie brengt gesprekken met boeiende mensen in Belgische en internationale start-up wereld. Ventoux produceerde 10 podcasts samen met Bert.