Citymarketing voor

Stad Oostende

Citymarketing voor Stad Oostende

Stad Oostende, de bruisende stad aan zee. Onze stad, waar we trots op zijn en die we dan ook met veel plezier helpen promoten door mooie video’s te maken. Video’s die ontroeren, enthousiasmeren en informeren.

Oostende achter de schermen

Ventoux produceerde in de zomer van 2020 een mini-videoreeks voor en door (wij dus 😉) echte Oostendenaren. Deze reeks draait om échte Oostendenaren en toont aan dat corona de mensen dichter bij elkaar brengt. We geven een unieke blik achter de schermen van Oostende en nemen je mee naar enkele speciale plaatsen. We gaan op stap met het meeuwenteam, brengen een bezoekje aan de stedelijke recyclageparken en nemen een kijkje op een huwelijk in openlucht! Benieuwd? Check it out!

De Oktoberfoor, coronaproof editie

Tijdens de jaarlijkse Oktoberfoor valt er heel wat te beleven voor zowel klein als groot. De attracties zijn verspreid over vier pleinen: het Wapenplein, de Groentemarkt, het Mijnplein en het Paulusplein. In de video wordt duidelijk dat de foor dit jaar 100% coronaproof is. Zo wordt het circulatieplan duidelijk in beeld gebracht. Ventoux trok naar deze pleinen om de opbouw én de opening van de foor vast te leggen op beeld. Onze cameramannen Jelle en Ruben offerden zich op om op de wildste attracties te kruipen. Benieuwd naar hun geschreeuw?