Op stap met Tom Coninx voor

Bingoal

Op stap met Tom Coninx

Bingoal is een Belgische bookmaker en biedt naast wedden op wielrennen en paardensport ook een uitgebreid aanbod in voetbalweddenschappen. Bingoal klopte bij Ventoux aan om aantrekkelijke sportcontent te creëren.

Zo gingen we op pad met Tom Coninx. We ontmoetten grote sportnamen waaronder Johan Musseuw & Dirk De Wolf, die samen met Tom vooruitblikken op de legendarische wielerwedstrijd Gent-Wevelgem. En ook Yannick Ferrera & Mo Messoudi gaven hun pronostiek voor de voetbalmatch van Anderlecht tegen Gent. Naast de interviews namen we telkens ook enkele droneshots zodat we een mooi overzicht krijgen van de buurt.

Werken op café

Omdat het over actuele wedstrijden ging, moesten we ons flexibel opstellen zodat de video’s op tijd gepost konden worden. Iedere woensdag namen we twee verschillende interviews op. Deze werden verknipt naar twintig video’s die in de week erna verspreid gepost werden. Na het filmen gingen we snel naar het dichtstbijzijnde café om de quotes al op te knippen. De volgende ochtend werd er gemonteerd, zodat we om 9u de twintig video’s klaar hadden. 

Aftermovie Oostende Koerse.

Oostende Koerse is dé perfecte uitstap naar zee in een sfeer van grandeur en gezelligheid. Zalig genieten met vrienden of gewoon lekker ontspannen met het gezin, iedereen beleeft er een leuke dag. En ook Ventoux mocht meegenieten. We maakten een sfeervolle aftermovie en een afgeleide versie voor de socials. Benieuwd naar de aftermovie vol sfeer, mooie mensen, optreden, lekker eten en snelle races? Bekijk de video hiernaast!