We gaan all-in voor

Filou Oostende

All-in voor Filou Oostende

Juichende play-offbeelden, speler reveals, tussentijdse match scores, business video’s en de zotste TikTok challenges: de fans en sponsors van Filou Oostende krijgen de kans niet om zich te vervelen.

“Road to Perfect 10” toont aan hoe een individueel videoproject kan uitgroeien tot een marketingplan dat sociale media ten volle benut. Ons doel: de betrokkenheid met de fans maximaliseren, de sponsors waar geven voor hun geld en vooral: iedere thuismatch de kolkende Versluys Dome tot de nok vullen.

Dit realiseren we met transparante communicatie en aantrekkelijke content. Heel wat video’s, foto’s, visuals, testimonials, instastories, livestreams, TikToks … voor Filou Oostende gaan we all-in!

Communiceren in corona

Maar toen kwam corona… Hoe ‘vul’ je een jaar waarin er niets gebeurt? Hoe bouw je op naar een seizoen dat maar niet van start mag gaan? We hebben gevloekt, maar we bleven niet bij de pakken zitten.

Tijdens de lockdown hebben we creatief nagedacht hoe we ons contentplan van 2019 handig kondig aanvullen. Throwbacks, bloopers en exclusieve behind the scenes beelden werden verwerkt als kortetermijnoplossing.

Filoutastic Business Evening

Gelukkig kon hét event van het jaar, de Filoutastic Business Evening, wel doorgaan. Dit uiteraard volledig coronaproof.

Tijdens dit event zetten we de partners van Filou Oostende letterlijk en figuurlijk in de kijker. We geven hen het woord en laten hun vertellen over hun samenwerking met Filou Oostende tijdens de Filoutastic Business Evening. Hierdoor vormen deze video’s een soort van salespitch naar potentiële business prospecten.

Wij tellen alvast af naar Filoutastic Business Evening 2021, die een 2.0 versie zal worden van dit jaar.

#RoadToPerfect10

Na Magnificent Seven, Legendary Eight, de ietwat ongebruikelijke negende corona-titel, bouwen we aan The Road to Perfect 10. Wekelijks zitten we samen met Filou Oostende om de resultaten te analyseren.

Uit de analyses blijkt dat ons contentplan werkt. Sinds het abrupte einde van het seizoen van 2020 is het bereik van Filou Oostende op sociale media toegenomen met een veelvoud van 2019. Dit terwijl er geen enkele match gespeeld werd.

Let’s go Ostend, let’s go!